W tym artykule

Hej bunqers 🌈,

Gdy zamkniesz swoje konto, staje się ono tymczasowo nieaktywne. Oznacza to, że możesz je ponownie aktywować w późniejszym czasie i dalej wygodnie z nami bankować.

W tym wątku zobaczysz, co dokładnie dzieje się z Twoim kontem i o czym warto pamiętać.

Co się dzieje, gdy zamykam konto?

Kiedy decydujesz się zamknąć konto, tak naprawdę tymczasowo je dezaktywujesz. To znaczy, że możesz je w każdej chwili łatwo otworzyć na nowo i dalej korzystać z naszych usług. W międzyczasie jednak z Twojego konta nie można wysyłać ani otrzymywać żadnych środków.

Co mogę zrobić na zamkniętym koncie?

Nawet po zamknięciu konta nadal możesz wykonać kilka akcji:

Jak mogę ponownie otworzyć konto?

  1. Pobierz i otwórz aplikację bunq

  2. Użyj swojego e‑maila lub numeru telefonu, żeby się zalogować

  3. Pojawi się ekran „To konto zostało zamknięte”

  4. 🟢 Reopen account

  5. Kliknij Reactivate account

  6. Gotowe!

Więcej o ponownym otwieraniu zamkniętego konta przeczytasz tutaj.

Ważne: pamiętaj, że nie musisz zakładać zupełnie nowego konta bunq od zera – po prostu zaloguj się ponownie, żeby reaktywować swoje stare konto. Zapomniałeś swojego kodu zabezpieczającego? Zobacz, jak go przywrócić tutaj.

Jak mogę wyeksportować wyciąg z zamkniętego konta?

Po prostu otwórz aplikację bunq i wpisz swój kod zabezpieczający, żeby wejść na zamknięte konto. Gdy poprawnie się zalogujesz, zobaczysz ekran potwierdzający, że Twoje konto jest zamknięte. Następnie wykonaj te proste kroki:

  1. Kliknij 🟠 Export Statement

  2. Wybierz konto bankowe do eksportu

  3. Ustaw okres czasu

  4. Wybierz format

  5. Wyeksportuj wyciąg

Więcej o wyciągach bankowych znajdziesz tutaj.

Jak mogę przestać otrzymywać maile od bunq?

Jeśli chcesz wypisać się z naszych aktualizacji mailowych, po prostu wykonaj te proste kroki:

  1. Wejdź na swoją skrzynkę e‑mail

  2. Otwórz ostatni mail marketingowy, który od nas dostałeś

  3. Przewiń na sam dół

  4. Wybierz Unsubscribe

  5. Przejdź dalej zgodnie z instrukcją w linku

Udostępnij ten artykuł

Zobacz powiązane artykuły

Czy ten artykuł był pomocny?

Loading...

W tym artykule

Hej bunqers 🌈,

Gdy zamkniesz swoje konto, staje się ono tymczasowo nieaktywne. Oznacza to, że możesz je ponownie aktywować w późniejszym czasie i dalej wygodnie z nami bankować.

W tym wątku zobaczysz, co dokładnie dzieje się z Twoim kontem i o czym warto pamiętać.

Co się dzieje, gdy zamykam konto?

Kiedy decydujesz się zamknąć konto, tak naprawdę tymczasowo je dezaktywujesz. To znaczy, że możesz je w każdej chwili łatwo otworzyć na nowo i dalej korzystać z naszych usług. W międzyczasie jednak z Twojego konta nie można wysyłać ani otrzymywać żadnych środków.

Co mogę zrobić na zamkniętym koncie?

Nawet po zamknięciu konta nadal możesz wykonać kilka akcji:

Jak mogę ponownie otworzyć konto?

  1. Pobierz i otwórz aplikację bunq

  2. Użyj swojego e‑maila lub numeru telefonu, żeby się zalogować

  3. Pojawi się ekran „To konto zostało zamknięte”

  4. 🟢 Reopen account

  5. Kliknij Reactivate account

  6. Gotowe!

Więcej o ponownym otwieraniu zamkniętego konta przeczytasz tutaj.

Ważne: pamiętaj, że nie musisz zakładać zupełnie nowego konta bunq od zera – po prostu zaloguj się ponownie, żeby reaktywować swoje stare konto. Zapomniałeś swojego kodu zabezpieczającego? Zobacz, jak go przywrócić tutaj.

Jak mogę wyeksportować wyciąg z zamkniętego konta?

Po prostu otwórz aplikację bunq i wpisz swój kod zabezpieczający, żeby wejść na zamknięte konto. Gdy poprawnie się zalogujesz, zobaczysz ekran potwierdzający, że Twoje konto jest zamknięte. Następnie wykonaj te proste kroki:

  1. Kliknij 🟠 Export Statement

  2. Wybierz konto bankowe do eksportu

  3. Ustaw okres czasu

  4. Wybierz format

  5. Wyeksportuj wyciąg

Więcej o wyciągach bankowych znajdziesz tutaj.

Jak mogę przestać otrzymywać maile od bunq?

Jeśli chcesz wypisać się z naszych aktualizacji mailowych, po prostu wykonaj te proste kroki:

  1. Wejdź na swoją skrzynkę e‑mail

  2. Otwórz ostatni mail marketingowy, który od nas dostałeś

  3. Przewiń na sam dół

  4. Wybierz Unsubscribe

  5. Przejdź dalej zgodnie z instrukcją w linku

Udostępnij ten artykuł

Zobacz powiązane artykuły

Czy ten artykuł był pomocny?

Loading...
W tym artykule

Hej bunqers 🌈,

Gdy zamkniesz swoje konto, staje się ono tymczasowo nieaktywne. Oznacza to, że możesz je ponownie aktywować w późniejszym czasie i dalej wygodnie z nami bankować.

W tym wątku zobaczysz, co dokładnie dzieje się z Twoim kontem i o czym warto pamiętać.

Co się dzieje, gdy zamykam konto?

Kiedy decydujesz się zamknąć konto, tak naprawdę tymczasowo je dezaktywujesz. To znaczy, że możesz je w każdej chwili łatwo otworzyć na nowo i dalej korzystać z naszych usług. W międzyczasie jednak z Twojego konta nie można wysyłać ani otrzymywać żadnych środków.

Co mogę zrobić na zamkniętym koncie?

Nawet po zamknięciu konta nadal możesz wykonać kilka akcji:

Jak mogę ponownie otworzyć konto?

  1. Pobierz i otwórz aplikację bunq

  2. Użyj swojego e‑maila lub numeru telefonu, żeby się zalogować

  3. Pojawi się ekran „To konto zostało zamknięte”

  4. 🟢 Reopen account

  5. Kliknij Reactivate account

  6. Gotowe!

Więcej o ponownym otwieraniu zamkniętego konta przeczytasz tutaj.

Ważne: pamiętaj, że nie musisz zakładać zupełnie nowego konta bunq od zera – po prostu zaloguj się ponownie, żeby reaktywować swoje stare konto. Zapomniałeś swojego kodu zabezpieczającego? Zobacz, jak go przywrócić tutaj.

Jak mogę wyeksportować wyciąg z zamkniętego konta?

Po prostu otwórz aplikację bunq i wpisz swój kod zabezpieczający, żeby wejść na zamknięte konto. Gdy poprawnie się zalogujesz, zobaczysz ekran potwierdzający, że Twoje konto jest zamknięte. Następnie wykonaj te proste kroki:

  1. Kliknij 🟠 Export Statement

  2. Wybierz konto bankowe do eksportu

  3. Ustaw okres czasu

  4. Wybierz format

  5. Wyeksportuj wyciąg

Więcej o wyciągach bankowych znajdziesz tutaj.

Jak mogę przestać otrzymywać maile od bunq?

Jeśli chcesz wypisać się z naszych aktualizacji mailowych, po prostu wykonaj te proste kroki:

  1. Wejdź na swoją skrzynkę e‑mail

  2. Otwórz ostatni mail marketingowy, który od nas dostałeś

  3. Przewiń na sam dół

  4. Wybierz Unsubscribe

  5. Przejdź dalej zgodnie z instrukcją w linku

Udostępnij ten artykuł

Zobacz powiązane artykuły

Czy ten artykuł był pomocny?

Loading...

Jesteśmy tu dla ciebie

Jeśli nie możesz znaleźć odpowiedzi albo po prostu potrzebujesz z kimś pogadać, zawsze jesteśmy dostępni, żeby podać pomocną dłoń.

Jesteśmy tu dla ciebie

Jeśli nie możesz znaleźć odpowiedzi albo po prostu potrzebujesz z kimś pogadać, zawsze jesteśmy dostępni, żeby podać pomocną dłoń.

Jesteśmy tu dla ciebie

Jeśli nie możesz znaleźć odpowiedzi albo po prostu potrzebujesz z kimś pogadać, zawsze jesteśmy dostępni, żeby podać pomocną dłoń.